Arrangementer og kursus

Det er muligt at afholde et kursus, arrangement og særlige anledninger hos Bakkegaarden 

Der er plads til 15 overnattende gæster fordelt på tre glampingtelte og ferielejlighed. Overnatning kan kombineres med fiskeri og bålmad. 

Den gamle vognport er et stort og rummeligt lokale, der står autentisk og rustikt. Lokalet er velegnet til afholdelse af kreative kurser fx blomsterbinding. Den kan også anvendes til festlokale eller mødelokale, hvor man ønsker at få en anderledes oplevelse med autentisitet, kreativitet og natur i fokus.

Ved leje af vognporten medfølger vores ferielejlighed, hvor der forefindes køkken- og toiletfaciliteter samt opholdsrum/sovepladser. Vognporten er velegnet til 10-30 gæster afhængigt at formål. 

Det er muligt at kombinere dette med både fiskeri og/eller overnatning samt adgang til søen og walk and talk stier.


Kontakt os på mail oplev@hosbakkegaarden.dk eller tlf. 26821652 for at høre mere om mulighederne og få et tilbud tilpasset præcis til jer.

Fiskeri

Det er muligt at afholde fisketure og arrangementer ved søen.

Måske er I en gruppe, venner eller et firma, der gerne vil have en hyggelig dag sammen, hvor I kan fiske, lave bål og slappe af i naturen. Det kan være en mandetur, at holde fødselsdag, en forening eller møde/teambuilding ude i naturen på en anderledes måde.

Vi sammensætter et tilbud, der passer til jer. Priserne afhænger af, hvad I ønsker – send en mail eller ring og hør nærmere! 

Min. antal personer for dette er 10 personer – max. 40


Søen

Fiskesøen er oprindeligt en gammel grusgrav. Den er op til 15 meter dyb, på det dybeste sted. Fiskeriet er varieret og udfordrende, da vi ikke er som traditionelt put and take, hvor fiskene ofte har mindre dybder og muligheder for selv at jage føde er begrænsede. Dybden og størrelsen på vores sø betyder, at fiskene altid har gode muligheder for selv at jage føde samt optimale temperaturer og iltforhold. Vi udsætter løbende ørreder i søen, og der er en fin bestand af aborrer.

Der er mange gode fiskepladser og naturlig beplantning, så man også kan være sig selv og nyde naturen samtidig.